Pikku-P

Runoilija unikissa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2006
Viimeksi paikalla: 22.11.2016 14:29

Asuinpaikka: Pietarsaari
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.10.1982
Facebook:

Vastuu omasta elämästään on vaikeaa. Siirrä vastuu toiselle, ne hoitavat sen kuitenkin paremmin.

Elämänsä kulkija, polkujen tallaaja ja tähtien alla mietiskelijä.
 

Oli raskas taival nuoren ihmisen
Kantoi hän taakan leveillä harteillaan
Oli sielu periksi joskus jo antanut
Hukutti hän murheet tyhjään pulloon
Oli oppinut ei mies apua tunteilleen tarvitse
Kuitenkin tukea olisi aina salaa kaivannut
Oli elämä tyhjää ilman määränpäätä
Keho ei kestä jos sielu luovuttaa
Oli rauhan aika kautta unilääkkeiden
Kenties nuori mies vihdoin lepäsi
Oli mies ansainnut siunatun levon
Kantajaa taakka vain vaihtoi

Selite: 
Pikku-P. 27.12.1985 - 2.7.2010
Kategoria: 
 

Kommentit

upeasti herättelevä.

 

Käyttäjän kaikki runot