Kutsu tanssiin

Runoilija unikissa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2006
Viimeksi paikalla: 22.11.2016 14:29

Asuinpaikka: Pietarsaari
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.10.1982
Facebook:

Vastuu omasta elämästään on vaikeaa. Siirrä vastuu toiselle, ne hoitavat sen kuitenkin paremmin.

Elämänsä kulkija, polkujen tallaaja ja tähtien alla mietiskelijä.
 

kuolema kuiskii

tulethan kai kanssani

pimeyden tanssiin

olet niin kaunis

pukeudu parhaimpaasi

tartu käteeni

sulje silmäsi

leijut hiljaa taivaalle

niin saat vapauden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotain tällaista olen joskus kaivannut

Jotain tällaista olen joskus kaivannut

 

Käyttäjän kaikki runot