Avopuolisolle

Runoilija unikissa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2006
Viimeksi paikalla: 22.11.2016 14:29

Asuinpaikka: Pietarsaari
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.10.1982
Facebook:

Vastuu omasta elämästään on vaikeaa. Siirrä vastuu toiselle, ne hoitavat sen kuitenkin paremmin.

Elämänsä kulkija, polkujen tallaaja ja tähtien alla mietiskelijä.
 

Silmäsi hymyilevät, äänesi lämpöä täynnä

Häpeät itseäsi kun pehmeilet

Ujo puna poskillasi punoittaa

Nämä ajatukset voimaa antaa,
kun työpäivä välissämme kaipautta vain lisää

Illalla taas yhdessä,
peität varjollasi minut rakkauden syleilyyn

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot