Isän menetys

Runoilija unikissa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2006
Viimeksi paikalla: 22.11.2016 14:29

Asuinpaikka: Pietarsaari
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.10.1982
Facebook:

Vastuu omasta elämästään on vaikeaa. Siirrä vastuu toiselle, ne hoitavat sen kuitenkin paremmin.

Elämänsä kulkija, polkujen tallaaja ja tähtien alla mietiskelijä.
 

Isä lapsiaan rakastaa ja puolisoaan arvostaa,
sydän kipeänä kiirehtii ja raha-asioita murehtii
mut ei hän työkiireiltään perheen luona olla saa

Tunteitaan ei hän osaa näyttää
hellät sanat kurkkuun jäävät
heikkoudesta ne vain vihjaa
eikä miehen mittaa, rakkaus tai hellyys määrää

Ei mies tajua, ettei mitään mukaansa saa
kun kuolema satoaan korjaa

Ei työ tekijäänsä kiitä, eikä raha anna onnea
eikä isä takaisin saa aikaa mennyttä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot