Ruoska

Runoilija unikissa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2006
Viimeksi paikalla: 22.11.2016 14:29

Asuinpaikka: Pietarsaari
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.10.1982
Facebook:

Vastuu omasta elämästään on vaikeaa. Siirrä vastuu toiselle, ne hoitavat sen kuitenkin paremmin.

Elämänsä kulkija, polkujen tallaaja ja tähtien alla mietiskelijä.
 

miehet ruoskivat
verisestä selästä
totuuden huudot

Selite: 
5 7 5
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirpakka runo.

Toisenlaisia tunnelmia syntymäpäivällesi ;D

Kirpakka runo.

Toisenlaisia tunnelmia syntymäpäivällesi ;D

 

Käyttäjän kaikki runot