En minä

Runoilija Marry87

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heippa! Kaikennäköisiä tuotoksia sitä tekeekin =) Toivottavasti kelpaa...
 

En minä tätä,
elämältä toivonut.
En minä tätä,
itsestäni uskonut.
En minä tahdo,
kaikkea paljastaa.
En minä tahdo,
sinua satuttaa.
En minä usko,
mitään kaunista.
En minä usko,
pahaa sinusta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoja ajatuksia runossasi.
Hyvänmielen runonen tämä.
Tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot