Runoja

Runoilija Marry87

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heippa! Kaikennäköisiä tuotoksia sitä tekeekin =) Toivottavasti kelpaa...
 

Runoja tässä nää,
ne sydäntäs saattaa kärventää.
Ota vakavasti varoituksen sana tää,
älä itseäsi lukituista ovista pakota menemään.
Muista asioista tiedä mä en,
otathan vastaan anteeksipyynnön sen?

Selite: 
Että semmosta!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot