Piste

Runoilija Marry87

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heippa! Kaikennäköisiä tuotoksia sitä tekeekin =) Toivottavasti kelpaa...
 

Irti olen sinusta päästänyt,
en itseäni sinulle säästänyt.
Rakkaus elämääni valon toi,
satuttaa et enää minua voi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi kun itsekin osaisin noin käyttäytyä tietyn ihmisen kohdalla.

 

Käyttäjän kaikki runot