Elämä

Runoilija Marry87

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heippa! Kaikennäköisiä tuotoksia sitä tekeekin =) Toivottavasti kelpaa...
 

Pyörii hyörii,
elämä silmissä.
Tuulee myrskyää,
tunteet sisällä.
Taas kerran,
pyydän anteeksi.
En minä,
sitä oikeasti tarkoita.
Sanon sen taas,
lopettaakseni myrskyn.
Jälleen kerran,
luovun toiveistani.
Sinä voitit taas,
onko nyt hyvä olo?

Selite: 
Annan periksi, jälleen kerran.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot