Entä jos,
kaikki kauniit sanat olisivatkin totta?
Entä jos,
kaikki valkoiset valheet olisi jätetty kertomatta?
Mitä sitten,
mitä väliä sillä on mistä mä joskus unelmoin.
Mitä sitten,
vaikka kaikki onkin nyt sirpaleina?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaikilla sanoillasi on paljonkin väliä ja onneksi syntyy uusia unelmia ajan myötä.
Kiitos arvostelusta :)