Luokanvalvojalle

Runoilija Yulia--

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakas Hendoliini,
kelpaisko sulle pandoliini?
No vitseistä viis,
päästään asiaan siis.

Kestäthän meitä vielä tovin,
emme sisimmässämme pahoja ole kovin.
Haluaisin 'olemme pahoillamme' sanoa,
samalla anteeksi anoa.

Olemme sinulta paljon oppineet,
jotkut meistä kanssasi sotineet.
Olet kuitenkin luokanvalvojamme,
uskoakseni paras semmoinen!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hahhaaahhaa hauska runo :DD

 

Käyttäjän kaikki runot