Yhden yön tähden

Runoilija Postikyyhky

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.3.2006
Viimeksi paikalla: 17.10.2022 5:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sinä maailman suurisydämisin, sinä olet minun
 
Haluan muistaa sinusta ne parhaimmat
Valtavan hymysi
Ystävälliset kätesi
Mantelisilmäsi

Kun peittelit minut sänkyyn, 
istuit siinä vieressä
Annoit minun vain olla

Kun keitit sitä vahvaa kahviasi
Kaksi paistettua munaa, sanoit
Se on aamulla hyvä
Hyvä niin, vastasin


Päättömät ajomatkat mökin rauhaan 
yhden yön tähden
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, joskus voi "hullutella", kun molemmat sitä haluavat <3 
Hassua, kirjoitin ensin "hullut ajomatkat" ja korvasin sen sitten kuitenkin sanalla "päättömät". Samalla aaltopituudella! 
 

Käyttäjän kaikki runot