Nimetön

Runoilija Postikyyhky

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.3.2006
Viimeksi paikalla: 17.10.2022 5:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sinä maailman suurisydämisin, sinä olet minun
 

se mitä ei uskalla sanoa,
"rakastan sinua"

se näkyy silmistä
se vain näkyy

se on, tässä meidän välillämme
ilmassa jota hengität
käsissäni kun kosketan,
sanoissani kun puhun

jonain päivänä se on asia
minkä kuiskaan korvaasi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot