Henkäys

Runoilija Postikyyhky

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.3.2006
Viimeksi paikalla: 17.10.2022 5:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sinä maailman suurisydämisin, sinä olet minun
 
Haluaisin sinut lähelle
vetäisin tiukasti iholle
tuntisin jokaisen ihosi mutkan
Aavistaisin ennen hymyä sen laadun
Muistan sinun tuoksusi mielessäni 


Sääli sinänsä
sillä

en minä sinuun
luottaisi koskaan enää 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

ristiriitainen runo 
tahtoo ottaa lähelle mutta ei luottaa
pidin
Kiitos kommentista. Ristiriitaista tosiaan, kuinka sydän kaipaakaan mutta järki määrää että älä nyt luota kuitenkaan. Eteenpäin elämässä,
 

Käyttäjän kaikki runot