Ikäriisi

Runoilija Postikyyhky

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.3.2006
Viimeksi paikalla: 17.10.2022 5:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sinä maailman suurisydämisin, sinä olet minun
 
Karjun, huudan ja pauhaan
En minä tätä toivonut

Minullahan piti olla se kaikki jo nyt
lapset
koirat
aidat taloni ympärillä

Ja tässä kun istun katkerana
enkä jaksa enää hymyillä
Hyväksyn tämän pettymyksen,
koitan myötäillä sitä

Ja yksin tämäkin pitää sietää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä, päivä vain kerrallaan, ei kannata stressata turhasta <3 
Niimpä, antaa järjelle tilaa niin kaikki hoituu. :')
Päivä kerrallaan, kuin moni voi sanoa, että elo on sellaista kun toivoi
Tämä risotto on erittäin tuttu. Siihen voi viskata sekaan vähän kaikkea.Ja sitten hämmentää.
Jepjep, risottoa suruun hehe. Ainakin se hetken kohentaisi mielialaa!
 

Käyttäjän kaikki runot