Nimetön

Runoilija harhakuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

onnellinen.
 

En kai osannut ajoissa kertoa
kuinka tärkeä olet minulle
En kai osannut sanoilla kuvata
mitä kaikkea minulle edustat

Pidät pahuuden loitolla kuin muuri
Kannattelet huojuvat askeleeni kuin silta
Suret kanssani kuin syysmyrsky
Iloitset puolestani kuin ensimmäiset auringonsäteet

Olet ystävä kun sitä tarvitaan

En tiedä olemmeko ajautuneet liian kauas toisistamme
Tuletko luokseni kun kutsun?
Näytätkö valon pimeässä?

Olethan yhä sinä?
Olethan ystäväni?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot