Nimetön

Runoilija harhakuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

onnellinen.
 

En ole itsestäänselvyys
Enkä sinun heittopussisi

Tahdon olla ystäväsi
Leikkiä kanssasi hiekkalaatikolla
Pitää kädestä ja nauraa yhdessä

En tahdo kuulla olevani rakas
Haluan kokea sen
En tahdo menettää sinua

Mutta tällä kertaa
minä en pyydä anteeksi

Selite: 
ystävälle, jota en haluaisi menettää..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot