Kaksi viikkoa

Runoilija harhakuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

onnellinen.
 

Viime viikolla
kuljin kuraisia teitä,
itkin taivaan kanssa
ja olin onneton.

Viikonloppuna
otit minua kädestä,
"tekisitkö kanssani lumienkelin?"

Tällä viikolla
juoksen pehmeillä hangilla,
laulan lintujen kanssa
ja olen onnellisempi kuin koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot