Nimetön

Runoilija harhakuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

onnellinen.
 

Kuin syksyn lakastuneet lehdet,
maassa kaikkeni antaneena.
En enää edes kaunis,
vain muisto menneestä loistosta.

Kylmä pohjoisen viima
piiskaa alastonta ihoani.

Vie minut turvaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot