Kysymyksiä

Runoilija Monsku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos sinulla on tietokone sinulla on myös virtuaalielämä

Jos tulee sähkökatkos sinulla on yhä todellinen elämäsi

Älä unohda elää elämääsi sitä aitoa ja käsin kosketeltavaa
 

Mykistyisitkö onnesta
jos saisit käpertyä kainalooni

Tuntisiko iloa
läheisyyteni tuomasta lämmöstä

Nauttisitko hetkestä
ilman sanoja kiirehtimättä

Nukahtaisitko siihen
herätätäksesi aamulla sylistäni

Silloin minä olisin onnellinen
mutta olisitko sinä

Tuolloin tulisi onnen kyyneleet
mutta itkisitkö sinäkin

Kaipaisin lohduttavaa halaustasi
mutta halaisitko lohduttaen

Rakastuisin sinuun uudelleen
mutta saisinko vastarakkautta

Kun lähdet toivon paluutasi
mutta palaisitko milloinkaan

Epävarmuuttani kyselen
mutta oletko vastaamassa kysymyksiini

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo! Tämä sai kyyneleet silmiin,kun itselläni risteilevät juuri samat kysymykset mielessä..Koskettava ja kaunis! Iloista syntymäpäivää sinulle!

Hieno Runo!!
Paljon hienoja kysymyksiä, joihin on joskus vaikea vastata.
Hyvää Kevättä Sinullekin!!

 

Käyttäjän kaikki runot