hymyilevät kyyneleet

Runoilija Monsku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos sinulla on tietokone sinulla on myös virtuaalielämä

Jos tulee sähkökatkos sinulla on yhä todellinen elämäsi

Älä unohda elää elämääsi sitä aitoa ja käsin kosketeltavaa
 

Ei aina jaksa hymyillen

vaan silmäkulmaan kosteus kyynelten

tuo tullessaan hetken helpotuksen

sen pienen itkuisen hetken tarvitsen

että suolaisiin kyyneliin hukutan eilisen

jaksaakseni jatkaa uuden huomisen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista ja OIKEIN HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ

 

Käyttäjän kaikki runot