Ystävyys koetuksella

Runoilija Monsku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos sinulla on tietokone sinulla on myös virtuaalielämä

Jos tulee sähkökatkos sinulla on yhä todellinen elämäsi

Älä unohda elää elämääsi sitä aitoa ja käsin kosketeltavaa
 

Minä mietin lähtisinkö Tepan ja Ilen kanssa juhlistamaan kesäkauden alkua ravintolakierrokselle jonne he minut mukaansa halusivat. Ilma oli ihanan lämmin kun seisoin talon seinustan suojassa, mutta heti kun siirryin kauemmas talosta, alkoi kylmä hytistää kroppaani. Eipä sitä paljoa lämpökerrointa voinutkaan odottaa ylleni pukemista vaatteista, sillä olin laittanut ykköset päälle sen kummemmin ilman lämpötilaa katsomatta, mustassa minihameessa sukkahousut yllä ja valkoinen toppi sekä ohut mustakultavalkoraitainen shifonkihuivi kaulaan kiedottuna ei paljoa lämmittänyt. Siinä minä odotin ja värjöttelin kun Tepa ja Ile polttivat savukkeitaan ennen autoon siirtymistä väitellen ja keskustellen kiivasti autoista.
Katselin keskustelun lomassa heitä molempia vaivihkaa. Tepa, Teppo oikealta nimeltään, oli komea kuin unelmieni miehet konsanaan, tummat hiukset lainehtivat kauniisti kasvoja kehystäen sillon kun hän antoi niiden olla vapaana, mutta nyt hän oli tehnyt ponnarin itselleen karkailevia kutreja kurissa pitämään, kasvot olivat miehekkään kulmikkaat mutta silti niin kovin naisellisen näköiset, sellainen nukkepoika tuli mieleen kun Tepaa ohimennen katsoi. Mustissa nahkahousuissaan jotka myötäilivät kiinteää takamusta upealla tavalla, tavalla joka sai naisen jättäytymään jälkeen kävellessä, mustavalkoinen kauluspaita muutama ylänappi aukijääneenä antoi mukavan rennon vaikutelman ja kultainen paksu ketju kiilteli valon osuessa siihen. Ile, Ilkka oikealta nimeltään näytti tuskastuneelta kun ei millään pärjännyt väittelyssä, mutta koetti silti parhaansa, yllään mustat nykymuotiin kursitut farkut jotka minusta lähinnä näyttivät siltä että ne olivat jo tulleet tiensä päähän kun rispaantuneista kohdista vilahteli ajoittain Ilen paljasta ihoa. Mokomakin muoti,se sai ajattelemaan että miltä tuntuisi koskettaa laajemmaltikin näkyvää ihoa hellästi hivellen. Myös Ile oli laittanut ylleen kauluspaidan, mutta napit oli kiinni napitettu ylös saakka ja se loi minuun säntillisen vaikutelman ja siinä vaaleat lyhyet hiukset ylös nostettuna jollain muotoilutuotteella parturin toimesta, koska Ile tuli tapaamiseen suoraan parturista, oli käynyt leikkauttamassa pitkän hevarinsa ja värjäyttänyt siihen raitoja, vaaleat hiukset näyttivät nyt auringon polttamilta ja hyvin oli mielestäni parturikampaaja onnistunut työssään, sillä muoto korosti Ilen maskuliinisia kasvoja kauniisti.
Mutta minä en tuota kaikkea edes oikeastaan tajunnut, sillä olin uppoutunut niihin ihanan sinisiin silmiin joita kehysti valtavan pitkät silmäripset joita kaikki naiset kadehtivat ne nähdessään, mutta joskus katse niissä oli kova, eletyn elämän muokkaamaa kuten nytkin kun Tepa väitteli Ilen kanssa automerkkien paremmuudesta ilme oli lähes tummanpuhuva. Joko Miri mennään Tepa sanoi minulle ja katsoessaan minuun silmien katse näytti pehmenevän ja nyökkäsin myöntävästi, juu mennään vaan kun tässä alkaa tulla vilu. Ile nappasi minut kainaloonsa kauhistellen, noh ihmekkös tuo kun olet tainnut unohtaa pukea lämpimästi lähtiessäsi, pitäisikö sinun hakea takkia yllesi, eihän se sovi että meidän Mirjaana paleltuu kun ei edes ole lämmittäjää Ile viisasteli. Tuosta sain kuulla tämän tästä koska vietin elämääni omasta tahdosta sinkkuna, sinkkuja he toki olivat itsekkin molemmat, mutta kuitenkin ajoittain tapailivat kumpainenkin omalla tahollaan naisia, muttei kumpikaan näyttänyt löytäneen mitään pysyvää, kuten en minäkään kun en oikein edes itsekkään tiennyt mitä etsin elämääni.
Kuin yhteisestä päätöksestä lähdimme kävelemään ja Tepa tarttui toiseen käsipuoleeni ja Ile toiseen, siinä minä olin kahden komean miehen keskellä ja ajattelin että kylläpä minua on onni suosinut kahdella ihanalla ystävällä elämässäni. Ile ja Tepa jatkoivat keskusteluaan autoista ja kohta Tepa kysyi minunkin mielipidettäni, vastasin ettei minulla ole mitään väliä automerkillä, pääasia että pääsen paikasta a paikkaan b halutussa ajassa, siihen pojat naureskellen tuumasivat kuin yhteen ääneen että tuon kaiken voi tehdä tyylilläkin jos vain rahaa riittää. Siinäpä se olikin, minulla ei milloinkaan ollut liikaa rahaa käytössäni ja kaikkien suurien hankintojen tekeminen vaati säästämistä, eikä se todellakaan ollut helppoa koska olin osa-aikaisessa työssä paikallisessa marketissa. Vuokran ja juoksevat kulut maksettuani minulle ei paljoa ylimääräistä jäänyt käteen, joten kaikki menot oli harkittava tarkkaan jos mielin jotain itselleni ostaa. Tämä ravintolareissukin veisi siis osan kesälomabudjetistani, mutta mielestäni olin sen kyllä ansainnut, niin päätin jättää raha-asioiden ajattelun tuonnemmaksi pois iltaa pilaamasta.



Hese odotti autossa Susan kanssa ja ahtauduttiin autoon takapenkille, minä istuin poikien väliin tietysti jotta sain yhä olla kahden komistuksen välissä. Siinä vaihdettiin kuulumiset Heikin toimiessa kuskina ja Susanna oli Hesen nykyinen naisystävä, olimme tavanneet vain kerran aikaisemmin hänet, enkä oikein ollut vielä osannut muodostaa hänestä minkäänlaista kuvaa itselleni lukuunottamatta hänen ulkonäköään, kuvankaunis nainen joka sai minut hetkessä tuntemaan itseni hiukan nuhruisen näköiseksi vaikka yleensä olin varsin tyytyväinen ulkonäkööni. Hese sensijaan oli ollut porukoissamme lapsuudestamme saakka joten tottakai myös Susa oli tervetullut, tuskin Hese niin vikaan olisi valinnut hänet tuntien, ettemmekö tulisi toimeen keskenämme. Päätettiin lähteä ensin vain kaupunkikierrokselle että nähtäisiin kuinka paljon porukkaa olisi liikkeellä ja joutuisimmeko odottelemaan ravintoloihin pääsyä, koska olimme vaakaasti päättäneet tehdä kierroksen, niin tuolloin ei viitsisi viettää aikaa vain jonottamalla. Mutta kuten olin mielessäni ajatellutkin niin kesäkausi oli alkanut muillakin ja näytti siltä että kaikki olivat päättäneet lähteä sitä samaan aikaan juhlistamaan.
Ajeltiin kierros ja toinenkin, päätettiin siinä ajellessa että on viisainta valita yksi paikka jonne menisimme iltaa viettämään, muuten viettäisimme illan jonotellen eri ravintoloihin. Hese ajoi Tanssiravintola Sininen Hetki parkkipaikalle ja purkauduttiin ulos autosta niitä näitä jutellen, vain Susa oli hiljaa eikä juurikaan osallistunut keskusteluumme. Ilahduttiin kun pääsimme lähes heti sisään vaikka paikka olikin jo lähes tupaten täysi, ajoituksemme oli siis varsin onnistut eikä tarvinnut värjötellä odottelemassa sisäänpääsyä. Sisään päästyämme valloitimme osan baaritiskistä saadaksemme tilattua juotavaa koska kesäilman pöllyävä hiekka tuntui juuttuneen kurkkuun ja kaipasi kostuketta. Hese tilasi juomat vanhasta muistista kaikille maksaen kierroksen ja saimme juomat käteemme, siemaillessani vanhaa roomalaistani katselin ympärilleni täydessä ravintolassa etsien vapaata pöytää jonne kaikki porukalla mahtuisimme ettei tarvitsisi seisoa iltaa tiskin äärellä. Tepa tuntui löytäneen pöydän jonne mahtuisimme ja niin siinä mentiin kun ankat jonossa ahtaassa kulkien ja päädyimme suureen pöytään jossa tuntui olevan tunkua jo ennestään, mutta Tepa tunsi heidät kaikki ja pian olimme kuin olimmekin ahtautuneet samaan loosiin koko porukka. Siinä viisasteltiin hetki kuinka tiivis tunnelma täällä vallitseekaan kun korviini tulvahti yksi lempikappaleistani September ja biisi looking for love alkoi tulvia ilmoille ja minun kroppani vaati päästä liikkeelle.
Päätin ottaa härkää sarvista ja pyysin Susaa kanssani tanssilattialle, mutta yllätykseni oli varsin suuri hänen kieltäytyessä. Hese huomasi ilmeeni ja sanoi heti lähtevänsä kanssani tanssimaan, ihmetellen siirryin tanssilattialle ja annoin rytmin viedä kehoani. Hetki vain tanssittiin ja sitten Hese alkoi jutella, kertoi lyhyesti ettei Susa tanssi koska ei osaa tanssia. Epäilin väittämän paikkansa pitävyyttä, sillä minulle rytmi oli niin itsestään selvää etten edes moista ollut miettinyt etteikö joku osaisi edes jotenkin tanssia. Minä suljin silmäni ja nautin musiikista, sen rytmistä niistä mielikuvista joita se mieleeni toi ja tunsin kehoni liikkuvan kuin itsestään. Tuntemuksiini syventyneenä säpsähdin kun odottamatta tunsin käsiparin tarttuvan takaapäin uumalleni sitä musiikin mukaan hellästi hyväillen, käsi valmiina kurinpalautusta varten käännyin katsomaan kuka oli rohjennut häiritä keskittymistäni lupaani kysymättä, ja huomasin tuijottavani Tepan syvän sinisiin silmiin. Ihmettelin tuokion silmissä näkyvää tummuutta, ikään kuin intohimon tummentamat silmät ajattelin, mutta sitten ohitin ajatuksen laittaen sen discolattian hämärän syyksi. Nautin todella tanssimisesta, ja tuntui kun Tepa aavistaisi jokaisen liikkeeni etukäteen, niin hyvin hän liikkeitäni myötäili. Kuin varkain mieleeni tuli ajatus joka ei mitenkään liittynyt tanssimiseen ja pikaisesti sysäsin sen pois päästäni, sillä tiesin monen pilanneen ystävyyden kun se oli muuttunut parisuhteeksi. Hese poistui tanssilattialta vedoten kurkkua kuivaavan ja lähti menemään palatakseen pöytään Susan luo. Katseeni osui pöytäämme ja siellä Susa tuntui olevan elementissään, ympärillään useita miehiä jotka kaikki näyttivät syövän Susaa silmillään. Hetken tunsin sääliä Heseä kohtaan, mutta sitten ajattelin että jos he todella toisiaan rakastavat ei tuo tuollainen toisi mitään ongelmia.



Ilta kului tanssiessa ja verkalleen vanhoja roomalaisia meni alas kurkustani, en kuitenkaan missään vaiheessa tuntenut olevani päihtynyt, siitä piti huolen paukkujen välissä nauttimani jäävesi ja tanssilattialla oleminen. Huomasin kuitenkin muun seurueen päihtyvän varsin tehokkaasti pitkin iltaa ja ajattelin että mitähän tämäkin ilta vielä toisi tullessaan. Hesen piti toimia kuljettajana, mutta mitä pidemmälle ilta kului sitä useamman oluen hän joi ja näytti olut oluelta muuttuvan yhä synkemmän ja synkemmän näköiseksi kun sen sijaan Susa tuntui paukku paukulta vain piristyvän ja alkoikin pian käyttäytyä varsin riehakkaasti pöydässä. Ajattelin hiukan rauhoittaa tunnelmaa ja päätin uudelleen koettaa pyytää Susaa tanssimaan ja taas yllätyin sillä tälläkertaa Susa myöntyi, pöydästä noustessamme Hese katsoi silmiini ikäänkuin anoen etten tekisi aikomaani, mutta ajattelin tulkinneeni väärin hänen katseensa ja menin Susan perässä tanssilattialle. Susa pysyi hädin tuskin pystyssä mutta koetti urheasti tanssia siitäkin huolimatta. Siunailin mielessäni pyyntöäni sillä yritys oli varsin surkea ja tanssilattialla olevat ihmiset alkoivat pian luoda murhaavia katseita Susaan joka hoipperehti korkokengissään usean ihmisen varpaille ja käytteli surutta kyynärpäitään tehdäkseen itselleen tilaa tanssilattialla. Onneksi seuraavaks tuli hidas kappale ja oli aika poistua tanssilattialta joten lähdin kävelemään kohti pöytäämme jossa Hese tuijotti mitään näkemättömin silmin oluttuoppiaan ilmiselvästi Susan puolesta nolostuneena. Halasin Heseä pöytään tullessani ja moiskautin suukon poskelle ja totesin vain ettei keltään murtunut luita joten iloisempi ilme kiitos. Pian tuo episodi tuntuikin Heseltä unohtuvan ja hän alkoi olla enemmän oma itsensä päihtymystilasta huolimatta. Tepa istui pöydän ääressä ja näin silmissä taas uuden vilahduksen jonka tulkitsin mustasukkaisuudeksi ensin mutta ajateltuani tarkemmin tajusin ettei se voinut olla mitään sellaista sillä me olimme olleet porukossa lapsuudestamme saakka ja halaileet ja suukotelleet aina kuten vilpittömät ystävät tekevät. Kysyin ottaako kaikki vielä yhdet sillä oli minun vuoroni maksaa kierros ja kaikki tahtoivat koska pian olisi valomerkki ja sitten juomahanat sulkeutuisivat. Kävelin baaritiskille ja tilasin juomat ja mietin kuinka ihmeessä saisin ne vietyä pöytään kun Ile sattui juuri kohdalle palatessaan vessasta. Otin Ileä kiinni käsivarresta ja pyysin apua juomien pöytään viemiseen ja niin kaikilla oli taas lasi edessään. Illan viimeiset hitaat alkoivat ja Ile pyysi minua tanssimaan ja tottakai minä lähdin, kun rakastan tanssimista. Tanssittiin ja miettittiin että pitäisikö lähteä jatkoille jonnekkin ja pidin tuumasta sillä minua ei väsyttänyt lainkaan. Ile vei minut tanssin päätyttyä pöytään ja mainitsi halustaan siirtyä jatkoille muttei osannut ehdottaa mitään paikkaa. Hese tarjosi omaa asuntoaan koska tiesi sen olevan suurin meidän kaikkien asuinnoista, erotessaan ensimmäisestä vaimostaan hänelle jäi omakotitalo asunnoksi meidän muiden asuessa kukin tahollaan kuka yksiössä kuka missäkin. Päätettiin että mentäsiin Hesen asunnolle viettämään loppuiltaa. Tepa lähti vessaan ja muutkin alkoivat pöydässä suunnitella lähtöä ja pian olimme ulkona taksijonossa odottamassa kyytiä Hesen asunnolle koska hänestä ei enää ollut ajomieheksi.



Kylmä ilma iski vasten kasvoja ja se levisi koko kehoon, ohuet vaatteet eivät estäneet minua palelemasta ja pian aloin hytistä kylmästä. Ile tuli viereeni joku vieras nainen kainalossaan ja kysyi paleliko minua. Vastasin myöntävästi hampaat kalisten ja siinä samassa tunsin lämpimät käsivarret ympärilläni. Tepa otti minut kainaloonsa ja tunsin kuinka osa hänen kehon lämmöstään virtasi minuun siinä odotellessamme. Onneksi emme olleet jääneet ihan viimeiseksi pöytiin ja saimme taksin melko nopeasti, mutta siinä samassa tajuttiin ettei mahduta kaikki samaan jollei saada tilataksia, mutta lisäodottaminen ei minusta ollut lainkaan ihana ajatus siinä kylmissäni värjötellen, niin ehdotin että otetaan kaksi taksia niin mahdutaan kaikki. Tepa sanoi että odottaisimme hetken ja kaivoi kännykkänsä esille ja soitti puhelun, kuulimme vain kun hän sanoi että, 6 henkilöä onnistuuko, hetken odottelun jälkeen Tepa sanoi ykskantaan että tulkaapas. Ihmetellen katsoimme toisiimme mutta lähdimme seuraamaan Tepaa takaisin sisätiloihin. Pian ilmeni että Tepa oli tilannut meille kuuden hengen mökin saunomismahdollisuuksin ja kaikin mukavuuksin. Kauhistellen mietin omaa osuuttani ja sitä kuinka suuren loven se tekisikään lomabudjettiini ja ikäänkuin ajatukseni lukien Tepa totesi ykskantaan ettei maksusta tarvitse huolehtia sillä hänen isänsä omistajana vastaa kaikista kustannuksista. Koskaan aikaisemmin Tepa ei ollut tehnyt mitään tälläistä vaikka olimme useita kertoja aikaisemminkin olleet vastaavassa tilanteessa, mutta ajattelin hänen vain olevan väsynyt odottamaan taksia ja niin siirryimme vuokramökkiin.



Mökki oli ihastuttava takkoineen ja saunoineen, alakerrassa oli tupakeittön ja olohuoneen yhdistelmä sauna sekä kylpyhuonetilat ja yläkerrassa makuutilat jonne tarvittaessa olisi voinut majoittaa vaikkapa koripallojoukkueenkin. Kylmissäni kurkkasin saunaan ja ilahduin huomatessani kiukaan olevan hetivalmis joten ajatuksissani näin itseni jo saunan lauteilla lämmittelemässä. Tepa tuntui seuranneen minua ja kysyi hiljaisella äänellä tohtisinko saunoa hänen kanssaan, hetken mietittyäni vastasin myöntävästi sillä minua paleli nyt oikein kunnolla ja ajattelin että saunan lämmössä saisin nopeasti kylmän pois kehostani. Palasimme tupaan jossa Ile sytytteli takkatulta muiden katsellessa ja hyväntahtoisesti neuvoessa miten puut tulisi takkaan asettaa syttymisen maksimoimiseksi. Hese taikoi jostain pari pulloa ja lasit kaikille ja kilistimme hyvin alkaneelle illalle ja toivoimme sen jatkuvan ikuisesti. Ilen uusi naistuttavuus vaikutti mukavalta muttei ollut kovin puheliasta sorttia. Ja pian huomasin että Hese ja Susa olivat vetäytyneet yhteen yläkerran makuuhuoneista ja Ile näytti syventyvän tutkailevaan suudelmaan uuden tuttavuutensa kanssa jonka hän hetkeä aikaisemmin oli esitellyt meille kaikille, sanoen tavanneensa elämänsä rakkauden Roosa nimeltään ja jota meidän tulisi kutsua ruusuksi koska Ilen mielestä Roosa oli kaunein hänen näkemänsä ruusu, niin Roosa sai kutsumanimen Rosa. Liekkien nuollessa ahnaasti polttopuita takassa tyhjensin lasini ja lähdin kävelemään kohti pukuhuonetta. Kuulin kuinka Tepa lisäsi puita takkaan ja ajattelin hänen jo unohtaneen kysymyksensä saunomisesta kanssani. Aloin riisuuntua etsien katseellani kylpytakkia ja pyyhettä valmiiksi ilahtuen näkemästäni, mökki oli todella hyvätasoinen ja sieltä näytti löytyvän kaikki mitä matkatavaroitta kulkeva yöpyjä tarvitsi. Naulassa roikkui useita kylpytakkeja ja pyyhkeitä oli hyllyllä viikattuna useaan pinoon, selvästi tämä mökki oli tarkoitettu isommalle seurueelle sopivaksi. Siinä ajatuksiini syventyneenä riisuin itseäni kunnes ylläni oli vain rintaliivit ja alushousut, nuo pitsiset hömpät jotka joskus olin vaateostoksilla hurahtanut ostamaan ja päätin viimeinkin ottaa ne käyttöön vaikkei ne nyt niin kauhean käytännölliset olleetkaan. Olin juuri avaamassa liivien hakasosaa kun kuulin pukuhuoneen oven avautuvan ja Tepa astui sisään. Hetken paniikki oli ottaa vallan ja olin laittaa kädet suojaksi ympärilleni, mutta päätin kuitenkin jatkaa riisuuntumistani pamppailevasta sydämestäni huolimatta, sillä hetki sitten olin tajunnut kuinka kapea on ystävyyden ja rakkauden raja. Ikäänkuin Tepa olisi aistinut hämmennykseni hän lakkasi tuijottamasta minua ja alkoi riisuuntua. Vapisevin käsin koetin yhä saada liivien hakasta auki ja siinä samassa tunsin kuinka hänen kätensä tarttuivat käsiini auttaen minua aukaisemaan ne. Tuntui kun salama olisi iskenyt kehoni lävitse, vaikka vain hetken hän oli ohimennen hipaissut selkääni. Tuntemuksesta lähes jähmettyneenä seisoin siinä hetken tajuamatta mistään mitään kunnes havahduin saunan oven aukenemiseen ja huomasin Tepan menneen saunaan. Koetin rauhoittua ja riisuin lopulta itseni alastomaksi ja menin saunaan mieli hiukan rauhoittuneena.



Kostea kuumuus tuntui ihanalta kylmettyneellä ihollani ja pian raukea olotila valtasi kehon, vain mieli ei ottanut rauhoittuakseen sillä vaikka Tepa koetti pitää yllä keveää keskustelua, niin minun ajatukseni olivat osittain toisaalla. Sauna oli tilava muotolautein tehty ja siellä oli muutama tuoliksi muotoiltu kohta joista toisen Tepa oli vallannut, minäkin olin sellaisessa ensin mutten tuntenut oloani kodikkaaksi tottuessani saunomaan perussaunassa, niinpä siirryin kohtaan jossa oli lähes tavanomaiset lauteet ja kävin siihen makaamaan nostaen jalat kohti kattoa seinää vasten.Saunassa oli myös päänalustyynyt jotka oli tehty puuvillasta, sellaisen asettelin tarpeettomasti huomiota sille jakaen viimein pääni alle. Suljin silmäni ja kuuntelin Tepan ylläpitämää jutustelua ja tunsin kuinka raukeus pikkuhiljaa valtasi myös mieleni ja minut valtasi lähes unenomainen tila siinä maatessani. Hetkittäin kiukaasta kuuluva suhahdus ja sitä seuraava lämpöaalto sekä Tepan tasainen juttelu loi tunnelman jollaista tiesin aina kaivanneeni, toisen ihmisen läsnäoloa ihan siinä perusarjessa, mietin miten ihmeessä en sitä aikaisemmin ole näin kovasti kaivannut, ja miksi sen tunteen piti tulla juuri nyt. Turruttavan oloinen tasainen tarinointi, kostea lämpö ja sen aistiminen sai minut niin rentoutuneeksi että olin nukahtaa ja siinä maatessani huomaamattani sipaisin rinnan reunalta ärsyttävän hitaasti valuvan hikipisaran. Hetken ihmettelin hiljaisuutta koska äkillisesti tarina oli katkennut kuin veitsellä leikaten Tepan tuijottaessa käteni liikettä minun pyyhkäistessä rintani reunaa. Tummunein silmin minuun katsoen, oikeastaan tavallaan vain aavistin hänen nousevan ylös tuolistaan, kuin lähes noiduttuna katse kiinni hänessä makasin vain siinä odottaen, hengitystäni pidätellen



Kaikki aistit keskittyneenä lähestyvän kehon liikkeisiin, tunsin lievää pyörtymyksen tunnetta ja tajusin etten ollut hengittänyt lainkaan vetäessäni viimein syvään kuuman kosteaa saunan ilmaa keuhkojeni täydeltä. Tuona aikana Tepa oli siirtynyt viereeni ja kumartui hitaasti kasvojeni ylle pysähtyen hetkeksi, aikaa kului vain muutamia sekunteja mutta minulle ne olivat elämäni pisimmät, kunnes viimeinkin tunsin kuinka huulemme vihdoinkin koskettivat toisiaan. Koko kehoni lävitse tuntui virtaavan tunne jollaisesta olin vain kuvitelmissani osannut uneksia, lukenut olin lukuisia eroottisia tarinoita ja tapaillut joitakin miehiäkin mutta en koskaan vielä kokenut sitä todella itse, tuo lämmin aaltomainen tunne joka alkoi vatsan seudulta hiukan navan yläpuolelta edeten koko kehoon ja voimistui voimistumistaan huultemme ja kieltemme kietoutuessa suloisen kiduttavaan suudelmaan. Paikka katosi ja aikaa ei ollut, oli vain Tepa ja minä yhä kiihkeämmäksi muuttuvassa suudelmassa ja jokainen kehoni solu suorastaan alkoi kerjätä kosketusta, kosketusta jota ei koskaan tullut, koska havaitsimme saaneemme seuraa kun pukuhuoneen ovi kävi jonkun tullessa riisuuntumaan ja pikaisesti Tepa suoristi selkänsä ja otti käteensä saunakiulun mennäkseen hakemaan siihen lisää vettä pesuhuoneesta. Ilehän se sieltä tahtoi saunaan, huikkasi vain saunan oven raosta että mahtuukos mukaan saunomaan ja antamatta aikaa vastaukselle tepasteli sisään saunaan, nousi lauteille pyytäen anteeksi jos oli jotain mahdollisesti tulollaan keskeyttänyt. Hymyilin vain vastaukseksi sillä en voinut taata ääneni vakautta, niin kovin tuo saamani suudelma oli minuun vaikuttanut. Suljin silmäni ja koetin saada takaisin menetetyn tunnelman siinä onnistumatta. Ile alkoi kertoa elämänsä rakkaudesta ylistävään sävyyn ja sanoi Rosan pian liittyvän seuraamme saunomaan, oli kuulemma jäänyt lepäilemään hetkeksi ja Ilen ilmeestä päätellen lienet aiheestakin, niin miehisen ylpeä ilme hänellä oli kasvoillaan. Huokaisin hiljaa ja siinä samassa Rosakin tuli saunaan posket lievästi punottaen, hiukan hämillään ympärilleen katsellen ja viimein etsi paikkansa saunasta istuen lähellä Ileä olevaan syvennökseen. Nousin ylös ja poistuin saunasta pesuhuoneeseen kohtasin mennessäni Tepan oviaukossa hänen viedessä saunakiulua takasin saunaan, intohimon tummentavasta katseesta hänen silmissään en voinut erehtyä, en enää saunassa saamani suudelman jälkeen ja mieleni täyttyi valtavasta riemun tunteesta.



Seisoin suihkussa kasvot seinään päin ja annoin veden valua pitkin kehoani nauttien sen viilentävästä vaikutuksesta. Hetken nautittuani etsin shampoon ja aloin pestä itseäni hiuksista aloittaen ja onnistuin tietenkin saippuoimaan siten että sain shampoota silmiini, niitä huuhtoessani tunsin kuinka kädet laskeutuivat uumalleni takaapäin ja hellästi sivellen kädet tutkivat sen kaarta. Huuhdottuani nopeasti silmäni sammutin vesihanan ja käännyin odottaen näkeväni Tepan edessäni mutta hämmästykseni oli melkoinen kun kohtasin Hesen humalaisten silmien tuijotuksen. Suu hämmästyksestä ammollaan seisoin hetken toimettomana paikoillani ajatellen ettei tämä voi olla totta, hämmentyen seuraavaksi Hesen tuijotuksesta nopeasti käännähdin ottamaan suihkugeeliä ja siinä samassa Tepa saapui pesuhuoneeseen saunottuaan vielä hetken Ilen ja Susan kanssa. Hese sammalsi minulle anteeksi pyydellen ja selitellen erehdyksessä luulleensa minua Susaksi. Ajattelin sen kuullessani sen olevan ontuvin kuulemani selitys, sillä minä ja Susa olimme aivan erilaisia ulkoiselta olemukseltamme takaakin päin katsottuna. Susa oli lähes langan laiha ja takamuskin sen mukainen, minulla sen sijaan oli joitakin kiloja liikaa ollen naisellisen pyöreä tavalla, jota laiheliinit voisivat huoletta kutsua lihavuudeksi, joten vahinkoon vedoten tuo seikka todellakin ontui ja vieläpä pahasti, mutta liikoja selityksiä vaatimatta annoin asian olla ja aloin pikaisesti peseytyä ja pian poistuinkin pukuhuoneeseen muiden jäädessä saunomaan. Tepa saapui pukuhuoneeseen pian minun jälkeeni ja kietoi pyyhkeen lantionsa ympärille itseään kuivaamatta ja katsoi vain minuun kun kuivasin itseäni. Vesipisarat valuivat alas hänen kehoaan minun seuratessa niitä katseellani toivoen pyyhkeen aukeavan ja putoavan pois katseeni voimasta ja tunsin taas sen tunteen hitaasti lähestyvän mikä saunassa oli kehoni vallannut vaikkei hän edes koskettanut saati suudellut minua. Mutta tuo tunne saunassa saamastani suudelmasta oli niin valtavan voimakkaana vielä mielessäni että nielasin suuhuni kertyneen syljen, mikä sekin tuntui ylivoimaisen vaikelta ja toi vain mieleeni saunassa saamani suudelman uudelleen ja tahtomattani kurkustani pääsi vaimea murahduksen kaltainen äännähdys, tuo ääni jonka vain intohimo voi saada aikaan. Hetkessä olin käsivarsien syleilyssä niiden ahnaasti etsiytyen jokaiseen kohtaa paljaalla ihollani pitkin selkääni etsivästi vaeltaen, huulten ja kielten yhtyessä minä tiesin että tahtoisin enemmän kuin vain suudelman. Mutta jälleen kerran meidät keskeytettiin, tällä kertaa Susa saapui pukuhuoneeseen mennäkseen saunaan. Hän riisuuntui vain ripeästi ja poistui pukuhuoneesta pesuhuoneeseen kastellakseen itsensä ennen saunaan menoa. Oven sulkeutuessaan hänen takanaan Tepa alkoi ohjata minua käsipuolessaan pois saunatilosta todeten hiljaisella äänellä että olisipa ihme ja kumma jos tätä ei jossain välissä joku keskeytä ja sanoi saaneensa ajatuksen. Minä kuljin hänen käsipuolessaan idioottimaisesti hymyillen sillä viimeinkin silmäni olivat auenneet, tiedostamattani olin rakastanut häntä kukaties kuinka kauan ja kieltänyt tunteeni koska pidin häntä vain ystävänäni kuten Ileä ja Heseäkin.

Selite: 
Tekee mieli koettaa tarinan kirjoittamista, joten testivedos tässä luettavaksi että tiedän kannattaako edes jatkaa, vapaasti kommentteja kiitos....
Kategoria: 
 

Kommentit

Pitkä tarina, itseasissa pitempi luultavasti, kuin minun ikinä. Pidin tästä kovasti, ei tätä mielestäni tarvitse jatkaa, tämä toimii näinkin.

Jatkoo. ^^ Jos vaan kirjotat. ;D

 

Käyttäjän kaikki runot