Kerro mulle

Runoilija Janetyte

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioil on tapana järjestyy. ku kerran käytte, voitte samal kommentoida ja arvostella, on hyvä saada asiallista palautetta. :) ja lukekaa myös vanhempiakin runoja, kiitos. nii ja sit viel tietty näit laulujen sanoituksii, omast mielest ne on parempii ku runot..
 

Mitä tämä on?
Olo on niin tyhjä, onneton.
Sinä olit siinä, mutta lähdit pois.
En sua koskaan enää takas saanu ois.

Silloin ilmestyi hän korttipakka mukanaan.
Sekoitteli meidän pakkaamme omia jokereitaan.
Pelasi pelimme loppuun, eikä kukaan voinut voittaa.
Vaikka sinun piti hävitä, olen minä eniten häviöllä.
Ja se raastaa.

Jos jokerit heitettäisiin pois,
voisiko vanhalla
pakalla vielä alkaa pelaamaan?

Selite: 
Mitämitä? En itsekään ymmärrä. Typerä runo.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot