kompromissi?

Runoilija Janetyte

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioil on tapana järjestyy. ku kerran käytte, voitte samal kommentoida ja arvostella, on hyvä saada asiallista palautetta. :) ja lukekaa myös vanhempiakin runoja, kiitos. nii ja sit viel tietty näit laulujen sanoituksii, omast mielest ne on parempii ku runot..
 

alust asti ajattelin et nyt pelataan mun säännöillä,
luottamus ja kunnioitus on mun suhteen määreitä
rakastetaa toisiamme ja se myös osoitetaan
nyt oon liikaa rakastunu tähän ihanaan poikaan

hän pistää mut pelaamaan omaa peliään,
no, onhan se kivaa vaihteluu tähän elämään
en vaan tiedä pystynkö nyt alistumaan
noihin sun sääntöihis sekä muuttumaan

mut jos mietin näitä asioita
mietin myös kuin rakas on tää poika
mietin et voisin tehdä mitä vaan hänen takiaan
en silti pysty tuomaan sulle aurinkoa, en kuutakaan

Pystyiskö asiaan kompromissin tekee?
ja jos pystyy ni miten se sit menee?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot