Ihme

Runoilija Janetyte

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioil on tapana järjestyy. ku kerran käytte, voitte samal kommentoida ja arvostella, on hyvä saada asiallista palautetta. :) ja lukekaa myös vanhempiakin runoja, kiitos. nii ja sit viel tietty näit laulujen sanoituksii, omast mielest ne on parempii ku runot..
 

mä taidan ihmet tarvita
jotain joka nostaa mut pohjalta
jotain johon luottaa hetkinä pimeinä
jotain mist löydän syyn elää vielä

nyt oon niin syvällä pohjalla
et ajattelen et vois tanssii taivaalla
tehdä mitä tahansa mikä helpottais tuskaa
tää on yks tapa, siks näit riimei rustaan

nyt on olo ettei jaksais enää herää
ei pysty aamul kouluunkaa lähtemää
tää paska olo seuraa kaikkialle
repii mun sisustan täysin hajalle

täytyy pitää mieles et ku aurinko laskee
täytyy vaa venaa et se taas nousee
pimein hetki on just ennen nousuu
toivottavasti tää paska sit joskus loppuu

ei se mun vika oo et mieli on kahlittu
olo on niin helvetin riivattu
ei kukaan tajuu kuin paljon sattuu
tää on hätähuuto, tuu jo apuun
en jaksa tätä matkaa jatkaa
ilman et tuut tukee ja pohjalt ylös nostaa

ei huomist, ei eilist
vaan tän hetken voi nähdä peilist
niinhän se Eppu sanoo ja näin se on
olo on kauhee, niin levoton...

Selite: 
jotai aika huonoo settii, illal väsyneenä väännetty..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot