sydän

Runoilija Janetyte

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioil on tapana järjestyy. ku kerran käytte, voitte samal kommentoida ja arvostella, on hyvä saada asiallista palautetta. :) ja lukekaa myös vanhempiakin runoja, kiitos. nii ja sit viel tietty näit laulujen sanoituksii, omast mielest ne on parempii ku runot..
 

kesä kakstuhatta ja kuus
alko mun elämäst taas yks sivu uus
se sivu oli kundi, en rupee hänt täs nimeämään
tää tarina on surullinen, saattaa pistää sut itkemään

silloinku ekan kerran tavattiin
rakastuin jo silloin silmiis sinisiin
mut sit tuli riitaa ja kinaa
ja yllätys
se oli taas mun vika.

ei pariin kuukauteen nähty enää
sit sun soitto sai mun sydämen hypähtämää
olit soittaessas ottanu jo vähä liikaa
mietin et kannattaaks sanoihis sillo luottaa?

silloin siellä kallioilla kerroit mulle
et välität vielki; mä ei sanoin sulle
jälkeenpäin aloin miettii sun sanoja
oli olo outo, mietin niit asioita
tajusin et voisin uudestaa kanssas yrittää
haluun sen kaiken pahan sulle hyvittää

no siin sit oltii molemmat onnellisina
mut mä tein taas vääriä tekoja
onneks aina halusit mut takas
tajusin et oon sulle helvetin rakas

nyt aletaan olla jo nykytilantees
sovittiin riidat, ollaan iha jees
ja vaik mietin et edelline oli vika chäänssi
tiedän, et haluun sut lähelleni
ja luulen et samoin tunnet säki
mut sit ei olis kaht viikkoo ees
taas riita ja molemmat itkees

mut mietin usein et millast olis
jos meil olis oma talo
koira, kaks lasta ja hieno auto
mut se on vaa unelmaa
sinne tulee liian pitkä matka olemaan
mut tiedän et tä ei koskaan mee unholaan..

Selite: 
enpä sit tiiä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Yhdyn edelliseen kommenttiin,
hienosti riimitetty laulu :)

Kivoja riimejä, ei sellaisia että puu, luu, suu, muu tai Ruu. Pidän laulun sanojen hyvästä etenemisestä, ne eivät jää tökkimään.

Mutta oletko miettinyt laulun säkeistöjen rakennetta? Tavujahan pitäisi olla oikea määrä, silloin kun säkeistön pohjalla on sama määrä tahteja. Jollei kappaleessa sitten ole epämääräistä lukua tahteja.

Vau. Jotkut sitten osaa.

jotenki tuli räppi mieleen.
Mun ex´- poikakaverin nimi on joni. Rakastan sitä vieläkin.

 

Käyttäjän kaikki runot