ihkudaa

Runoilija Janetyte

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioil on tapana järjestyy. ku kerran käytte, voitte samal kommentoida ja arvostella, on hyvä saada asiallista palautetta. :) ja lukekaa myös vanhempiakin runoja, kiitos. nii ja sit viel tietty näit laulujen sanoituksii, omast mielest ne on parempii ku runot..
 

hei teinixmuija
tää on sun aika ja paikka
jään venaa mitä eteen tulee
tää aika ei oo tarkotettu mulle

tää on teidän aika ja paikka
tää maailma ei oo tarkotettu mulle
tää on teidän aika ja paikka
ja tän sanon nyt sulle
tää on teidän aika ja paikka
parempi mun on mennä muualle

hei oo onnellinen et oot noin nätti
uuden jätkän saat heti ku edelline jätti
"hei muija vähäks sä oot hottis"
sanoo ne ja tuijottelee buudiis

vaiks täst luulin et kadehdin teitä
en ikin kadehtis tollasii tyttöjä
jotka tekee itestään huoran muille
on vaa silmäruokaa päille puisille

tää on teidän aika ja paikka
tää maailma ei oo tarkotettu mulle
tää on teidän aika ja paikka
ja tän sanon nyt sulle
tää on teidän aika ja paikka
parempi mun on mennä muualle

Selite: 
taas hieman erilainen aihe kirjoittaa runo, mutta mua vaan ärsyttää tuollaiset teinidaamuijat. joku samaa mieltä?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot