lasijoutsen

Runoilija leijonanmieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rakkaani, sinä teit
minusta ehyen.
kuin sulaan massaan oisit
puhaltanut lasijoutsenen
niin kauniin
mutta hauraan.
vaan rakkain,
muista käsitellä
sitä varoen,
ehkä päältä vahva
ja siloinen,
mutta vain yksi pudotus..
ja jäljellä
vain sirpaleet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis...

Hauras ja yhtä aikaa vahva.

Huikean herkkää.
Onnittelut juhlapäivänä.

Huikean herkkää.
Onnittelut juhlapäivänä.

Huikean herkkää.
Onnittelut juhlapäivänä.

Huikean herkkää.
Onnittelut juhlapäivänä.

Huikean herkkää.
Onnittelut juhlapäivänä.

 

Käyttäjän kaikki runot