Lapsilleni

Runoilija leijonanmieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä teidät elämään saatoin, jokaista niin rakastaen.
Matkalla hentoista elämän lankaa suojaten, varjellen.
Katselen kun yksi toisensa jälkeen
saa siipensä alleen pesästä lentäen.
Minä sydän verta vuotaen matkaanne seuraten,
peläten että elämä satuttaa, enkä voi rientää auttamaan.
Vaan jokaisenhan on itse taakkansa kannettava,
sen teidän puolestanne kantaisin jos voisin.
Äiti on vain aina äiti, vaikka lapsi olisi jo viisikymppinen..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on äidin rakkautta lapsiin,
Onnea merkki-päivänäsi,
Herätä se runo sydän, anna pulputa

Kauniisti kerrot ihanasta äitiydestä, joka huolta kantaa lapsista aina. Myötäeläen toivotan onnea ja iloa syntymäpäivääsi.

Ihana runo äitiydestä.Itsekin äitinä tiedän sen.Hyvää Syntymäpäivää:)

 

Käyttäjän kaikki runot