balsamia

Runoilija leijonanmieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei viilene, ei haalene
vaan kasvaa ja vahvistuu
lämpenee ja tasoittuu
kuin balsamia haavoille
sydäntämme lääkitsee
tämä rakkautemme pohjaton

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo!!! Hyvää syntymäpäivää!

Hienosti runoiltu, niinhän rakkauden pitäisi lisääntyä vaan ajan myötä ! Hyvää Syntymäpäivää Sinulle !!

 

Käyttäjän kaikki runot