odotus

Runoilija leijonanmieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin raastavaa tämä odotus
en millään malttaisi odottaa
Sinä erkanet entisestä
minä odotan uutta, tulevaa
vihdoinkin saan sinut omakseni
vierelleni, lähelleni
ei enää erillään vietettyjä öitä
kaipausta ja ikävää
pelkkä ajatuskin jo lämmittää
Minusta ja sinusta
tulee me
rakennamme oman lämpimän
pesän talven viimaan ja pakkaseen
jossa voimme käpsöttää sylikkäin
ja rakastaa toisiamme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot