huumaavaa

Runoilija leijonanmieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun suutelet minua
koko muu maailma katoaa
putoamme pohjattomaan kaivoon
toisiimme kietoutuneina
rakkaudennälkäisinä kuin
kaksi hukkuvaa jotka
tarrautuvat toisiinsa
silti on niin ihanaa vain upota
vajota syvemmälle
sielu kipeänä kaipauksesta toiseen,
haluta lähemmäs vaikka olet
niin liki ettei lähemmäs pääse
suutele minua vielä
älä päästä vielä pinnalle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huumaavaa , suurta intohimoa on tässä runossa
alusta loppuun,kaunis.
Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot