Unelmat, silti totta!

Runoilija Soonja

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 26.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin suudella sinua niin.
Mutta nyt se on mahdotonta.
Minä hukun unelmiin.
Tää kaikki on niin, tahditonta.

Olisitpa nyt vierelläni,
kätesi kietoutuneena kaulallani,
pehmeät huulesi huulillani.

Mutta nämä kaikki vain,
on mun unelmia ain.
Onneksi sinut sain,
Kultani mun, rakkain!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot