Kauniit muistot

Runoilija Soonja

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 26.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauniit muistot mun mieleen jäi.
Muistan sen hetken kun käsi kädessä
kuljettiin hiekkatietä pitkin.
Juttelimme, nauroimme.
Pian päädyimme ruohikkoon
makaamaan.
Hetken siinä oltuamme, näin
kun huulesi avautuu ja sanot
minulle "Rakastan sua"
Sitä hetkeä, tuota ihanaa hetkeä,
en unohda koskaan<3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suloinen<3

suloinen<3

Kaunis on runosikin.
Pidin tästä todella paljon - koskettava.
Pari kirjoitusvirhettä pisti silmään, "Rakastn" ja "kkädessä".

 

Käyttäjän kaikki runot