Lupaus

Runoilija Soonja

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 26.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lupasit minulle jotain hyvin tärkeää.
Sitä en nyt jaksa ymmärtää.
Kuinka lupauksesi pettää voit.
"minä sinua rakastan aina" -Lausetta hoit.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Harmittavan usein näin juuri käy

 

Käyttäjän kaikki runot