Niitä aikoja

Runoilija Soonja

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 26.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miks se ei voinu kestää pidempää.
Sua rakastan vieläki.
Miks kaikki hyvä loppuu aikanaa.
Olit mun elämä!!
Nyt kun lähdit.
Veit mun elämän mukanas.
Yksin olen.
Ilman mitään.
Ilman ketään.
Sua vain, vain sua mä rakastan!<3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot