Jos mä sut menetän

Runoilija Soonja

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 26.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos mä sut menetän, tunnen piston terävän.
Se sydämeen sattuu.
En kestä kipua, odotan vain koska se loppuu.
Jos mä sut menetän, tiedät mitä mun tekevän!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot