Polut kohtaa

Runoilija Lohikäärmekuningas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2021 6:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus lumous haihtuu, mutta lopulta lumous aina palaa.
 

Joskus polut kohtaa
Kulkee hetken yhtämatkaa
Hengähtää
Ja jatkaa matkaa

Etsien toista uneksuvaa seikkailijaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

onnea ja hyvää syntymäpäivää

polut ja ihmiset,
kulkevat ja etsivät :)

jotenkin väsyneen onnellinen huokuma
uneksivan takaa paistaa, vai oma resonaatioko kyseessä, mene ja tiedä

tykkään silti

onnea ja hyvää syntymäpäivää

polut ja ihmiset,
kulkevat ja etsivät :)

jotenkin väsyneen onnellinen huokuma
uneksivan takaa paistaa, vai oma resonaatioko kyseessä, mene ja tiedä

tykkään silti

 

Käyttäjän kaikki runot