Oh no, no no

Runoilija Lohikäärmekuningas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2021 6:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus lumous haihtuu, mutta lopulta lumous aina palaa.
 

Oh no, no no, I shouldn't.

Oh no, no no, I wouldn't.

Oh no, no, NO, I can't.

Oh no, no, NO, I won't!

Oh no, NO, NO, I...

Oh yes, yes YES.

Selite: 
Himot voittavat aina.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot