Jatkan matkaa mä vain

Runoilija Lohikäärmekuningas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2021 6:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus lumous haihtuu, mutta lopulta lumous aina palaa.
 

En minä pysähtyä ajatellut.
Hypätään liikkuvaan junaan.
Katsotaan minne se vie.

Mutta en minä junista pidä,
toisten laittamista kiskoista.

Elää täytyy elämää,
oman näköistä.

Ei minusta ole vedeneläjäksi.
En jaksa ilmassakaan aina liitää.
Maassa en jaksa maata.

Missä olet - hyppäsin junaan,
laivaan, nousin ilmaan.
Lähdit muuhun suuntaan.

En minä pysähtyä ajatellut.
Lepään hetken alla leipäpuun.
Jatkan matkaa vain.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot