Hypnoottinen hetki

Runoilija Lohikäärmekuningas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2021 6:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus lumous haihtuu, mutta lopulta lumous aina palaa.
 

Unohda itsesi.
Se mitä luulit olevasi.
Se mitä kopioit itseesi muilta.

Olet vain naulakko.
Täynnä muiden henkareita.

Unohda elämäsi.
Se mitä kuvittelit sen olevan.
Se mitä annoit itsellesi uskotella sen olevan.

Unohda tämä.
Se mitä luulit lukeneesi.
Se mitä annoit itsellesi uskotella.

Olet vain valheita.
Totuutta vain siemen.

Kohtaa oma käärmeesi.
Rakasta sitä. Tapa se.
Anna anteeksi.

Älä tule tielleni.
En tule tiellesi.

Kuole.

Löydä.

Synny.

Kuole.
Löydä.
Synny.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot