Hellempi kuin kukaan koskaan

Runoilija Justme1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2011
Viimeksi paikalla: 16.1.2021 23:06

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.2.1974

 

Se lukee Aku Ankkoja vessassa
vaikka on aikuinen mies
Sillä on lippis päässään väärin päin
ja se on hellempi kuin kukaan koskaan
Mitä muuta voin kuin rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suloinen runo

sellainen tavallisen lempeä ja hempeä mies runossasi.. ihana!!!

Aikuiset miehet ovat yleensä ottaen aikuisia miehiä ihan maasta asti.

Jes!

Ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot