Hän lähti parempaan paikkaan

Runoilija Justme1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2011
Viimeksi paikalla: 16.1.2021 23:06

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.2.1974

 

Ystäväni lähti
tästä maailmasta

Hän ei enää
nähnyt sen kauneutta,
ei sen hyvyyttä

Hän ei nähnyt ihmisten
hymyjä eikä
kuullut naurua

Hän kuuli kyyneleitä
ja raivoavan veden pauhua

Hän ei tuntenut enää toivoa
pelkästään synkkää epätoivoa,
kauhua

Ystäväni lähti paikkaan,
kai parempaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot