My bipolar disordered life

Runoilija Justme1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2011
Viimeksi paikalla: 16.1.2021 23:06

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.2.1974

 

My bipolar disordered life

Its such a bliss, it´s so much fun
Someone please just give me a gun

I eat my sleeping pills trough the day
just to feel okay

When I go out I put on a smile
and all I want to do is die

This is such a bliss, it´s so much fun
I recommend this to everyone

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot