Sun kanssa tai ilman sua

Runoilija Justme1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2011
Viimeksi paikalla: 16.1.2021 23:06

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.2.1974

 

Ilman sua oon kuin ansassa
Yksin kidutettuna kammiossa

Sun kanssa oon ansassa erilaisessa
turvallisessa mut kuitenkin niin vaarallisessa

Jos mä oon nätisti ja just niin kuin sä haluat
saan rapsutuksii ja suklaata joskus mua jopa haluat

Ilman sua kai eksyisin
mut sun kanssasi eksyn vielä pahemmin
Sun sinisten silmies lupauksiin ja niihin "muistatko mitä silloin vannottiin"

Sun kanssa tai ilman sua
tää ei pääty hyvin

usko mua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot