Hiilloksen hehkussa

Runoilija Justme1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2011
Viimeksi paikalla: 16.1.2021 23:06

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.2.1974

 

Rakkauteni sinuun
on hiipunut hiillokseksi
eikä sitä saa
enää liekkeihin
vaikka mitä tekisi

Liian monta valhetta
liian monta petosta
ovat roihuni
sinuun sammuttaneet

Ensin rakkaus
muuttui
polttavaksi vihaksi

Ja siitä
hiljalleen
sammuvaksi hiillokseksi

Niin vain kävi

meillekin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot