Kylmät lakanat

Runoilija Iivari Illansuu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lakanat hulmuavat
lakeuksilla.

Pilvistä tulee
eläimiä ja ihmisiä.

Näen kaukaa hahmosi,
mutta en voi kuulla
lähestyviä askeleitasi.
Kuunsäteet vuotaa lävitsesi.
Nyt seisot jo edessäni,
ja vaikka olen pelännyt

jo pitkään etten
rakasta enää mitään -
mitään...
Silti.
Nyt kun nään
nuo säihkyvät silmäsi,
jossain syvällä
sisimmässäni läikähtää

ja ymmärrän...

Astua sisään.

Asetan lakanat
verkkaisesti vuoteeseen.
Ne ovat kylmät ja puhtaat.
Käyn nukkumaan.

Tyyny kastuu
padotuista
kyynelistä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot