Ajan vuotaa

Runoilija Iivari Illansuu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sykkivät ihmiskehot
spektrivirtana pienen
pienellä pallolla.

Koleat sävelet
syksy-yössä,
huokuvat koleaa
rauhaansa.

Talven lumi kuin nukkavilla
nuhruisilla alusvaatteilla.
Toppatakkien hiki ja latu ja
sukset: Perkele-kieli tulessa.

Ja kevät saapuu kylmänä virtana,
sulana päivä ja jäähtynyt ilta.
Lämpene aina kohti huomisen juhlaa.
Muutoksen tuulias toivota!

Kunnes viimein
kesä hekumaa vuotaa
ja helteen painoa hivuttaa.
Syliin hieman onnea
ja elämän autuutta
voi koskettaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot