Lähden

Runoilija Iivari Illansuu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ehkä niskat ovat jumissa,
kun näin masentaa.
Ehkä syön huonoa ruokaa,
kun ihmiskunta taas kuvottaa.
Nukun iltaan. Keitän kahvin.
Valvon yöni. Se on minun omani -
hiljainen pyhättöni.

Kirja on auki yöpöydälläni.
Sanat irrottautuvat lehdistä.
Toivon niiden muuttuvan
vihdoinkin teoiksi.

Revin sivun toisensa
jälkeen kappaleiksi.

Avaan oven
ja lähden.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot