Mennettää hallinan

Runoilija Karza

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elisa oot mulle tärkee Bestis oot mulle tärkein maailmassa<3<3<3<3 Hilla oot mulle todella tärkee pikku serkku Tarja oot mulle tosi tärkee kaveri:)
 

En halua oettani menettää mutta nyt kadun maahan
Minulla on tämä paniikki enkä itä pysty selittämään , maailma Kaatuu enkä tiedä mitä tehdä
Enkä voi kieltää sitä mitä käyn läpi
En osaa taistella,tistella; nyt etsin totuutta
En halu vlaheessa elää Etsimässä järkeä
Koska ehkävoin elää ilman onko kaikki haaveet
En halua valheesse elää onkotää todellisuuteni
Se päivin öin kiertää kehää
En halua otetta menettää
mutta kaadun maahan ei tätä uskoa voi
En ikinä uskonut etta mina olisin se joka kaatuisi
On tärkeä reki tää kohtalon omissa käsissä olla pitää
Pillipiiparin tavoin kansabjoukossa hypnotisoin hysterian aiheuttaa ja huoetta asiat niin toimivat eikä tää ole pelleilyä vaan seko päistä pyristelyä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot